Mereka yang BEST

Saturday, November 13, 2010

Semakin Malam Semakin Aktif..Apakah??

Hohoho, dah macam belaja sains sekolah rendah pulak rasa. Macam buat hipotesis. Ingat tak? Ingat tak? p playback sat kalo xbape nak hengat. Kalo tak hengat lagi hantuk pale kat dinding. Hikhik. Peace!

Jom berteka-teki..

Apakah dia bila semakin malam semakin aktif? jeng..jeng..jeng..

Xde keje ke hape bagi soalan teka-teki malam2 camni. Kalo study kan bagus. Hohhh..aku masih belum ada mood untuk study ^__^. Errrrrr help me!! RESULT nak DEAN, tapi study malas. How come?? ngeeee. Sedang menyedarkan diri sendiri.

ok..

Berbalik kepada soklan di atas, jawapan yang paling tepat adalah "pemilik blog ini". Kahkahkah. Sebab bila makin malam beliau semakin aktif menggerak2kan jari-jemari untuk menaip assignment eh blog la :).

Bila malam je aktif, bila aktif je malam :p.

Aku suka time malam2 sebab malam la aku banyak idea nak mengarut mengarang, bercerita, berdiscuss, merapu..errrrr merapu?? heeeee~(sambil buat muka senyum seperti kerang wangi)

Tapi, itulah aku..senang malam2 kan, sesuai untuk masuk opis sendiri. Takde sape kaco. Hoho suka2x.

Bila tengok friends list kat facebook, waktu malam la paling ramai makhluk dok online. Jadi anda pun da tau kan. Malam waktu feberet untuk berqiamulail dengan facebook..

Ish3...

Manusia zaman sekarang .......

Teringat kata2 sorang Lecturer aku (Kak Lin).."jangan melawan fitrah"..malam adalah masa untuk tidur siang pula untuk berkerja mencari rezeki.

Tapi sekarang dah terbalik, malam cari kerja siang tido. Hohh. Apakah pekerjaan di malam2 hari ye..ngenggg~

Tido la oiiii....sah2 aku tak tido lagi lepas post entri ni. Degil sungguh hang ni.




macam ni la keadaan aku masa menulis+membebel+merapu
dlm entri ni
*meniarap*
seksi tak?
Ohok2..aku tidak memakai macam ni k.
sungguh blue kalian ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...