Mereka yang BEST

Wednesday, November 24, 2010

Masalah Beriberi dikala exam...hamek ko!!

Adehh!
ni yang aku tak suka ni..
arini 2nd paper dah diuji dengan masalah beriberi..

menatang pe beriberi tu??
blackberry ke?

beriberi tu CIRIT BIRIT hokeh..

berkerut-kerut muka aku jawab exam pagi tadi..haishh..
*
*
*
*
T_T




Pagi2 bangun tidur ok lagi..bila dah pakai baju kurung nak gi exam kul9 pagi, mula lah perut wat hal..demmm!!
aku nak gi exam laaaa oii..jangan ar kaco aku time kritikal ni.

Sebelum gi exam 2x kot..
On the way gi exam sakit perut lagi..cepat2 jalan gi singgah toilet before masuk dewan,
hohh dugaan betol laaa..

mencikkk!! mencikkk!!


masa duduk kat seat aku dalam hall..aku doa gila2 punya supaya aku tak tercirit time jawab exam...yuckkkss!
bunyi agak meloyakan yer..ahahhahaaaa
nak wat camne...terdesak kot..

Bila dah start menjawab..baca soalan betul2, wat draf...siap je draf aku pun terus tulis skrip jawapan lajulaju..
gilar ahhh...sampai kebas kot tangan aku..
aku kena tulis lajulaju sebab aku takut tetiba nanti sakit perut..mampuihh aku..
malu ah nak kuar dewan 

tau2 jela time kena beriberi ni muka anda akan terus berubah menjadi hodoh kedut seribu ahahhahaa
malu..malu..

sejam pertama perut aku masih normal..
bila dah masuk jam seterusnya

OH MY GOD

grrrrrrrrrr...

Aku tahan dan terus bertahan..sambil aku goyangkan badan, adjust tempat duduk..sekejap ke depan sekejap ke belakang..
kawan aku yang dok belakang aku pun perasan..:p

Aku berjuang untuk siapkan ayat baris demi baris sampai noktah terakhir chewwah..


Then setengah jam terakhir all candidates dah xbole nak kuar dewan..

aku dah siap menjawab setengah jam awal..
terus aku duduk diam2
pandang kiri kanan depan..
(sambil pegang perut yang memulas-mulas)

T__________T


Setengah jam kot aku tercongok tunggu bila depa nak kutip kertas jawapan ni..
aku dah tahan nak pergi marathon ni..

hahaha


Kang tercir*t kat situ sape gak malu..aku jugak!
jatuh reputasi aku..kihkihkih

:D



bila da tamat masa menjawab..
kena stay lagi kat situ sampai penolong pengawas kutip kertas jawapan..
aku pusing belakang 
bisik-bisik(bukan kat telinga la..tak sampai)
cakap slow2..wehh aku sakit perut...nak gi tandas
(sambil muka berkerut2)

Lepas siap sume kertas jawapan dikutip..aku terus bangun berlari-lari anak menuju destinasi yang aku tak sabar2 nak pergi tadi..
bercinta terus aku dengan jam*an hari ni..

hari ni je 8x..dasat..dasat..

aku dah penat!





p/s :

1.thanks pada kwn study ku (mima + ann) yang teman + tunggu aku kat toilet malim sebelum exam...lepas tu tunggu lagi sekali masa dah habis exam ^_^.

2. kita orang last kuar gi exam pagi tadi..kome tunggu aku..sorrrryyyyyyyyy haihh sian kome

3. pastu thanks lagi sebab belikan pil "cit kit teck aun"

4. Moga2 result kita gempak utuk sem ni ea..

5. mari ramai2 boikot kedai makan kat depan kampus tu..hampeh! tak nak beli lauk kat situ dah..majuk!majuk!




8 comments:

cintaiIlahi said...

ello3...komen tanak kuar..ke ak yg jakun x pndai guna..isk..%$#@&*

Lily Al-Jamilullail said...

ahaha..kuar pon komennyer..

agak jakun kot..hikhikhik..relax2..:p

cintaiIlahi said...

wekkk..ak da komen da td ..tp takmo kuar k2..ni ak komen skali agi

siannye beri2..hahahaha
mcm ak tahan gelak kot duk blakang ko mse exm aritu..hehe:P
x senang mak nk jwb exm..kah3

Lily Al-Jamilullail said...

ha tau pun..
nseb x tercir*t noks..sekse weyh..haih~ malang betul naseb dat day..

cintaiIlahi said...

takpe..nnti kte sue ini kedai beramai2..rase2 sue singgit menang ni..eheee

Lily Al-Jamilullail said...

ape brg singget..2hengget la..saman malu + saman sakit kahkah

saadah saadun said...

amin. may u GOD flying colors result for ur exam.
=) and dont forget to take extra rest ok. cirit birit is totally a disaster and i understand that. drink a lot of plain water k. take care.

Lily Al-Jamilullail said...

sis saadah : thanks dear...hopefully insyaaAllah. hope no more ciritbirit after this especially in critical situation..^_^ thx again

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...