Mereka yang BEST

Monday, November 1, 2010

Mereka yang comel2 :)

Hi, assalamualaikum
pagi2 buta dah ketagih nak berblog aku ni..haishh. Tapi rasa macam tak lengkap kot hidup kalo xberblog, rasa hidup ni xbermakna tau..ececece *statement xbole blahhh* :p. Betol pembaca2 ku sekalian, try la wat blog mesti ketagih dengan cerita2 sensasi macam godip gosip opsssssss..ehehe. Ikut pemblogger la nak taruk apa pun kan..dah memang sah2 blog tu dia punya..ikut suka mak bapak dia la kan..ada aku kesah????? ekekek..ehmmm
dalam kamus dewan ada ke perkataan *pemblogger*?? sah2 la xde kan....tapi ada aku kesah??? hikhikhik....:p.

Sekarang nak story about kawan2 lama masa sekolah kat Teknik dulu..5tahun xjumpa ok!! So semalam dapat jumpa dapat berkumpul macam reunion kecil la walaupun ada yang takde...but itu pun dah ok what? Thanks la wat raja sehari semalam...disebabkan korang kahwin la kita2 semua dapat jumpa ...ngeeee~ pasni giliran sapa plak??? me?? ouh da tentu tidak!! suh cik abe kumpul; aset dulu baru boleh kawen ^_^ ( senyum tersipu2 sambil tutup muka)

Semalam lepas makan2 kat umah pengantin kami beramai2 gerak ke Tasek Proton City, Tg. Malim. Nak lepak2 and berborak2 kat sana sambil mengambil gambar2 gedikz ehek..Tu pun plan sebab pengantin nak buat photoshoot kat sana..so kami tunggu pengantin kat tasek..last2 pengantin xmuncul2..haih~ tapi xpela kami pun ramai2 p bergambar sakan..penat dah posing semalam..:p...dah2 xmo cerita panjang2 letih nak taip..

nahhhhh....tengok ni!! kalo xsudi tengok xpe tapu tapi sudi2 kanla hikhikhik...jangan muntah ijo pulak..

yang baju purple tu da kawen, yang lain belum lagi*sape nak mai habaq mai ehehe

yang laki2 xsuke bergambar jadi anda akan lihat pic semua pumpuan2 je..

haaa...nice shoot, thanks to cp snap dis pic

baju pink tu memang gila bergambar sume gambar ade je dia..opsssss
lalallaalaaaa~

waduh2x...comey hangpa ni, kena comey la kan sebab muka angpa nk publish 
kat blog aku..

candid2x

candid 2

rancak bergosip

muka gembira semua

nice sebab aku ada dalam pic neh ahaha
*
*
*
*
*
*
SEKIAN

Sal merangkap Pengarah Program dan ambek2 n hantar orang eheh

p/s : Sebelum terlupa nak cakap terima kasih kat Salbiah aka Sal Lily sebab hantar and ambik aku kat rumah ^_^

Thanks read this entry!

3 comments:

achik said...

Gambar aku tak de~~ kecewa hahaha.. aku pun comel what... hahahahaha.. =P -CP-

Halia Kentang @ Annpaan said...

cik aziah,
ble nk kawen?
hahahaha

Cik Smiley Lily said...

achik : hohoho..khas utk wanita2 sahaja weeekkk :p...eh anda ni CP ke huhu

Hk :tghu ko kawen dulu..lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...