Mereka yang BEST

Friday, November 26, 2010

3 budak senget merapu meraban + tade koje masa study ..


Teman study aku yang gilos2..bukan gila yer..(watch ur mouth) :p

keja part time kami ketika study..

 nak tau tak? nak tau tak?!

jeng..jeng..jeng..
*
*
*
*
*
*
*
*
*

paling disukai adalah merayau-rayau di blog orang 

^_^

mangsa blogger mak orang..best woo blog beliau
kami dok berjoyah + bergosip 

kelako2 entri beliau..gelak guling2 sampai 7 keturunan baru stop gelak..hahaha

gelak berdekah-dekah macam nak MATI dibuatnya

Adehhh..

best blog MAK..baca sini http://kasihaleeya.blogspot.com/

untuk pemilik blogger tersebut..kawan2 saya yang 2orang tu memang fans blog anda..

^_^


Pastu posing maut depan webcame macam orang takde hala tuju

dengan aksi2 yang membuatkan orang meluat..nyampah mak!!

aku tengok gambar2 tu semua adalah rasa macam nak bagi pelempang lajulaju sebijik dua..

mau ka?

kehkehkeh..






Gambar gadis2 senget 






alim2 je sumenyer..:p
*padahal ada apek tuan rumah sewa tengah repair paip bilik ayo..kena supan2 jaga tatasusila

cewwahh..nak muntahhh..tau tak!



paling kiri tu namanya Ustajah Halia Kentang..
Tengah2 tu pulak Cikgu Mima Muar..sebab dia orang Muar
Yang lagi sorang tu..aku xkenal..:p

Sekian saja segmen merapu meraban hari ini..

boring weh takde exam 

ahahaha :p

7 comments:

cintaiIlahi said...

ehem..ustajah okie..mcm gud2 je ustajah..kah3

Halia Kentang @ Annpaan said...

hahahha..
mmg besh dpt kwn cam korang..
hehehe

Lily Al-Jamilullail said...

cinta chandury : keh3...nme bru ustajah..huhuuu

cik halia : dpt kwn cam ang lg laa superbesh hihihi :p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahah nak exam ke ?

Lily Al-Jamilullail said...

sedang exam..serabut hehe ngeeee~

ezzamalik said...

ezza nak ajak lily join contest nina's collection,jom join,ezza tag kamu,oke

Lily Al-Jamilullail said...

ok2..singgah blog ezza skrg! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...