Mereka yang BEST

Sunday, November 28, 2010

Aku sudah TERMALU..boleh tak aku nak menyorok kat Uganda 7 hari 7 malam...makkk!! nak menyorok bawah ketiak mak lah..


Mula2 aku kena pose macam kat atas ni..bukan tutup muka sebab ada jerawat batu ke hape ke, walaupun adela beberapa ketul jerawat gatal..lumrah wanita/perempuan/gadis/budak pompuan...nampak anggun hape ahaha..sila muntah ^_^. Aku nak meluahkan perasaanku ni kat blog..sebab blog ni xboleh gelakkan aku..opcoz la kan. Lepas tu aku tak nampak readers bila baca entrie ni gelak2 kan aku..sekalipun gelak mereka macam pontianak ataupun langsuir, aku tetap tak nampak kan. Jadi aku menjadi kurang malu di situ hokeh.


Camne aku nak cerita ni..belum cerita lagi aku dah gelak dulu..hahaha. Adeh sakit pewoott!! 

T__________T


Tolonglah kawan2 gelak dalam hati je..tahan je gelak tu macam orang tahan nak ber*k sebab beriberi ehehe. SUMPAH kelakar!!

Pagi tadi aku ada date dengan MR.♥ (sambil buat muka bahagia macam nak kena lempang) :D
Lepas tu aku ni kalut nak jumpa katne and naik apa..sebab encik aku hanya pakai kenderaan tayar dua je. Hoho. Aku pulak dah penah cakap takmo naik sesama dengan dia. Kalau naik kenderaan tayar empat aku nak..haha..kejam..sungguh kejam kan. Lama aku dok pikio guano neh?? naik prebet sapu pegi town..town lah sangat ahaha :p dah kena charge RM5..kalau pergi balik dah RM10. Pastu kena gi sorang2..takmolah..takot!! kalau kena bawak lari ke kidnapp ke camne? eeeiii...seram2. Macam2 kes jadi sekarang ni. Cegah sebelum rawat. Lagipun kan aku dah cakap tadi taknak naik berdua....tapi.........tapi....


Syaitooonnnnnnnn banyak sangat, kuang ajo ko!!
Then aku mintak izin dulu kat housemates boley tak aku nak naik sekali dengan dia?skema nye kan..aku kan budak baik* sambil buat muka nerd macam cipan. 1st time kot macam ni. Pastu aku mesej dia bagitahu hasratku yang terpaksa ni macam ni :

me :  boleh tak nak naik sekali dengan *
(panggilan dirahsiakan :p )

him : eh nak ke?
(aku tanya dia..dia tanya aku balik..baguslah ini budak, kalo macam ni la student yang bakal aku ajar nanti alamatnya luse lah baru dapat jawapan 
*Nangis lajulaju*

me : err...boleh la

him : oke, nanti * datang jemput. 

Yelaa ..mungkin dia terkejut sebab sebelum ni memang aku taknak. Tak pernah hokeh. Sedih sebab aku tak berjaya pertahankan prinsip aku tu. 

T_T


Sementara aku tunggu dia aku sembang2 dengan ann..lepastuuuuuuuu...bunyi moto singgah depan rumah. Pada masa yang sama bunyi henset aku mesej masuk. Perghh..muka excited yang tak boleh blah terus capai helmet kepunyaan ann dan  meluru ke pintu. Mesej tadi aku tak baca pon. Sebab firasat aku ni mesti dia ni bagitau dah ada depan rumah. Dengan muka yang agak gelojoh+gemuruh+nebes dan macam2 lagi la...1st time kot naik moto. aku cakap babai ann..

Sekali dah dekat depan pintu tetiba aku nampak housemate aku sorang lagi ni *UNA* dia pun keluar jugak. Sambil bawak bekal makanan + air milo kat tangan dia. Hohooo. Aku dah mula blurrr hokeh. Aku pandang lagi sekali pemilik moto yang singgah depan rumah tadi. Terkejut beruk mak *sambil bercakap dalam hati..ehhh masa bila plak pakwe aku gemuk + badan berisi ni*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Huahuahuahuahuahuahuahuaaaaaa....
AKU SILAP ORANG LAHH!!! pakwe una lah..
Terus lari masuk rumah mendapatkan ann..annnnnnnn...bukanlahhhhh. Malu bai. 
Ya Allah (merah padam muka)
Ann dah gelak2 kan aku dah..hokeh, dia pun pelik hahaha haishhhhhhhhh. Naseb la aku tak terus pergi kat moto tu pastu duduk belakang..mau aku kena belasah dengan una hihihi..adehh. 

Aku ni dahla rabun orangnya..tak reti2 nak wat spek. Tengok kan dah termalu. mak...mak..nak menyorok kat bawah ketiak mak..wuwuwuwu

sekarang housemates semua dah tahu citer kelako tahap kambing biribiri ni...adehh malu noks!semua gelakkan aku wawawawa

Huh!!
(muka pasroh pasrah)




Part best aku perasan sesuatu yang baru kat dia ni...sudah pakai spek..speky boy lah nampaknya. Auwwwwww...I likeeeee!! (gedikz macam nak bagi penampo je). Semoga tak keliru dan tersalah awek lah hendaknya. Ameen Ya Rabb. Bukan macam awek dia sampai boleh tersalah boyfrend ^_^..tak sengajalah..faham tak? faham tak? Tak boleh transfer gambar tadi lah kat laptop..ape ke heiii nyerrr??


9 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

hahahaha..
kelako r ko ni..
tue r gelojoh sgt
smpai pkwe sndr pn xknal
hahaha
mmg awak r mu ni

Lily Al-Jamilullail said...

kah..kah..rabun la..:p

Lienda_Lyn said...

hahahahahhaa...
shuke3x..

Lily Al-Jamilullail said...

lienda : suke gelakkn aku..hahahaha...kelako ar td kui3

aqish basir said...

haha.klaka nye.mst awk malu gila babeng kan
ala tape la...nasib bek ta terus bonceng moto tu hehehhhhhh

moral:tgk hanphne dulu bru keluar melulu
ok dear?.hehe

Lily Al-Jamilullail said...
This comment has been removed by the author.
Lily Al-Jamilullail said...

aqish : ahaha..1st time nk jd pembonceng kpd seorg lelaki..camtu la jdnyer, hahhaa...pecah pewott edenn T_T

Chocolate Marshmallow said...

hahahahahahahhahahaaha....vongokkkkk la haiiiii kelakar ni....ya allahhhhh mne nk ltk muke xtau... :P...GGG

tiris90 said...

wakkluuu.. mengonggg!! hakhak.. aduss aku yg tukang baca pon termaluuu.. kikiki.. apew la cousin aku sowg niiii.. haisss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...