Mereka yang BEST

Monday, November 1, 2010

Aku nak Kawennnn!! SIRI II

Hi, assalamualaikum
entry kali ni nak continue story semalam.Nak upload gambar je malam nih ^_^ xlarat nak mengomel banyak2 =D
Event hari ni memanglah sangat bermakna sebab dapat berkumpul kembali kawan2 lama yang memang dah lama xjumpa dan juga lama xcontact. Selalu berfacebook jer..tapi hari ni dapat bersua muka. Alhamdulillah Tuhan memberi peluang kepada kita semua untuk bertemu kembali setelah lama kita membawa haluan masing2 selepas habis SPM. Syukur sangat2..sob..sob..

Dah2..xmo emo2 ni..xmo2x ehehe..so sekarang da excited nak upload gambar gedikz kami semua :))


selepas majlis akad nikah pengantin bersanding jap

pantang diberi peluang bergambar..nasib xroboh pelamin tu
nanti kena tukar tajuk lak *pelamin anganku musnah* ngeee~


setibanya di kawasan rumah pengantin..kami berkumpul dulu
masing2 angkut hadiah..aku angkut ape?? :p

kena letak nama dulu..nak femes!


 posing dulu..
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaaa

canteknyer dayah

mereka memang begitu ish3..berseri2 muke u'olz

haa..yang ni spesel sikit amek berkat dulu sebelum 
naik pelamin sendiri hehehe :p


haaa..yang ni xkenal minah purdah mana entah :p

time ni dah nak balik dah..


pastu kami datang balik sebab nak bergambar lagi dengan pengantin :p


wahh..muka mereka lagi berseri daripada muka pengantin..how come?

Hik..hik..

haaa yang ni xlama lagi la tu da pektis awal2..
pasangan zati & epoi
*
*
*
*
*
*
*
UCAPAN BUAT PENGANTIN

selamat melayari bahtera rumahtangga
tahniah korang dah kahwin..aku lambat lagi huk3 ehehe
sekarang dah berdua bukan sorang2 lagi
moga cepat dapat anak :)
lagi...i xtahu nak tulis apa..:p

thanks read this entry!

2 comments:

Prof Adly said...

amboi...x soba dh ea kid..ngeh3x

Cik Smiley Lily said...

ehh..mane de, tajuk tu sekadar tajuk je..nak tarik minat org membaca tajuk kena gempak..ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...