Mereka yang BEST

Sunday, January 31, 2010

my classmates 5years ago..

sufian alwi, rahfizan and me


today nak cerita about last night..last night aku gi open dae kat kz with my housemates. saja jalan2 cuci mata coz duduk rumah pun boring gak..lebih baik kuar kan..so semalam adela member old school mase sekolah teknik dulu call kata nak jumpa..dia budak Tg.Malim so dekat je. tapi dia dah kerja kat Ipoh and this weekend die balik Tg.Malim cuti for 3days. so dia call ajak jumpa..dah lama kiteorang xjumpa almost 5years..last masa form5 tahun 2005..

dulu masa kat sekolah aku pendiam xbanyak cakap..tambah2 kalo ngan lelaki. dats y dulu selalu kena cop "sombong" hehe..ehm itu cerita lama. xyah nak ungkit lagi. Jadi last night kiteorang pun berjumpa la kat cafe kz..sebelum tu aku ade kat dalam dewan kz, then member call kata dah sampai n dorang tunggu kat cafe kz. aku mula2 rasa nervours gak iyala dah lama xjumpa kan..xtau la macam mana rupa dorang. aku pun turunla gi cafe kz cari dorang..akhirnya jumpa jugak. sangat happy time tu..then kiteorang duduk borak2..memang banyakla kiteorang borakkan..best sangat.

pastu gi jalan2 kat gerai2 yang ada kat sana beli nuggets membe belanja..hihih. masa tengah jalan2 terserempak la ngan membe2 kelas.dorang buat2 sakit tekak n ehem2 lak lalu sebelah aku..dan2 la sakit tekak huhu. dorang ingat aku ngan boyfriend kot..ish3..xpasal2 kena gosip. aku keluar ngan 2orang membe laki la..my classmate dulu huhh..lepas beli kiteorang duduk lagi kat cafe makan2 sambil borak..dalam pukul11 lebih pun balik. mula2 dorang nak tumpangkan aku balik naik kereta ngan housemates tapi aku kata xpela..(dalam hati..ish rugi xtumpang ekekek)..btw, thanks friends hope pasni bole la jumpa lagi.. korang belanja aku lagi hahaha..

4 comments:

Chocolate Marshmallow said...

chaih ngade2 ckp rugi...tumpang je la..

merpati putih said...

haha..2la pasal..

tp xpela..nnt sesak kot passenger 4org kt blkg..

Chocolate Marshmallow said...

hahaha..ooo ok2..

missZie Aziz said...

cik kak...follow la i jgk...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...