Mereka yang BEST

Saturday, January 16, 2010

bosanyerr laa..

adoiyai..
entrie kali ni nak cerita tentang hari yang membosankan aku..hari ni sabtu sepanjang hari aku duduk rumah je xkeluar-keluar kecuali keluar kat halaman rumah sebab nak sidai pakaian yang dicuci petang tadi..(bkn pagi tapi petang cuci kain)hehe..tahap kemalasan yang melampau dah tu..walaupun malas aku gagahkan juga kudrat ni. sebelah paginya aku duduk diam2 kat kerusi meja study menaip assignment sambil online. Hasilnya aku hanya berjaya menaip 1 perenggan je (ok la tu dari xde langsung kan..hehe) kalau nak di ikutkn percent 100% dapatlah aku simpulkan bahawa 20% je focus assignment 80% lagi bersosial (fb, ym, layan lagu2 & so on) di laman sesawang cewwah..bahasa dah makin bagus nie..petang tadi just aku sorang2 duduk rumah, housemateku semua keluar gi pasar malam..sejak naik sem ni aku xpernah lagi jejak kaki ke pasar malam..malas dowh nak jalan kaki kat pasar gesel tu..kalau pergi asyik bergesel2 je ngan pengunjung2 pasar malam tu..sesak dengan manusia2 yang menggila membeli-belah. lagi pulak petang tadi hujan..so aku kat rumah pun feelin' la time2 hujan ni..sambil menonton tv hehe.

sebaliknya housemates dari pasar malam..mak aih..terkejut aku diorang memang borong giler la barang2 kat pasar tu..banyak betul. katanya nak masak lauk tengahari esok..alhamdulillah esok dapatla makan sedap..hehe..da lame xmakan sedap2 sejak balik rumah sewa nie. almaklumlah PTPTPU xmasyukkk lagi..geram aku!! duit dah xde nie..adess kena berjimat tahap dewataraya ni..seganla pulak nak mintak kat mak duit..mintak kat abang..baru je hari tu mintak..aku dalam kekeringan ni..aduss. hmmm apela nak jadi..

huishhh..da pukul 12.10am ni..ape nak buat erk??no ideas..





2 comments:

Chocolate Marshmallow said...

hahaha..pasar gesel..1st time dgr..

merpati putih said...

yep..
kalo time sesak tu confirm la b'gesel kan..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...