Mereka yang BEST

Monday, February 22, 2010

hellowen..

salam..rasa cam dah lama xupdate blog ni..yelah baru habis cuti ni CNY. just back from my hometown. nak cerita pasal cuti seminggu ni..totally agak best jugak..menghabiskan masa bersama orang tersayang opssss...orang tersayang tu my parents la..ekekek=p ape2 pun memang banyak spent time kat rumah jer..jadi trully anak dara ahakz..

masa cuti adela gi picnic ngan family..wahhhh memang best! dah lama xgi picnic..kali ni punya picnic gi dengan hero2..means abang2ku tersayang. kakak xjoin coz tyme tu ada kat kl rumah parents in law die sebab adik hubby die bertunang. gambar2 masa g picnic tu ada..tapi kat dalam kamera abang..xsempat nak transfer dalam lappy nie..my bro asyik lupa je nak bawak kamera tu balik..huhhh..insyaAllah nanti da dapat semua pictures tu i upload yer ;)...

then, ape lagi erk?? haaa..tyme cuti tu sempat la drive kereta 2kali. tapi ada orang la yang duduk kat seat sebelah. abang2 la yang duduk sebelah monitor..kalau sorang2 xberani..baru tu dapat drive kereta..sebelum ni xsempat coz dapat je lesen sem baru dah mula..xsempat nak pegang kereta pun. pengalaman 1st time drive kereta "abah" hehe..best. rasa macam nak drive lagi gi tempat jauh2 lak..huhu.

lagi..xkemana2 pun duduk rumah jer tengok tv then tv tengok aku makan n tido hehe..tapi badan xbesar2 pun..;(..huhh nak dekat kol1pm dah..kelas lak kol2pm..arghhhh malasnya nak gi kelas..masih dalam mood cuti ;)

2 comments:

Chocolate Marshmallow said...

aku dah bpe abad x bwk kete..tkot ouh..

merpati putih said...

ko kena cube la..aku pun sebab ada abg2 dorg cuti n balik kg..dapatla aku try jugak drive. kalo xde dorg mmg xpegang kete la aku..huhh..

try wey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...