Mereka yang BEST

Tuesday, October 26, 2010

kuiz di facebook yang sengal-mengal

Ok post kali ni berkaitan dengan kuiz kat facebook yang sengal-mengal yep..saya amek 7 kuiz sekaligus huhuuu...memang suka buang masa yep kamu ni!! xpelah, at least dapat gelak2 release tension kan..so gelak tak habis2 dengan housemate+roomate ggg(gelak guling-guling)...senak perot mak gelak..eheh.
*
*
*
*
*

Ini antara soalan2 kuiz ye...sila gelak untuk rawatan stress anda :))



1. Pasangan anda?
jawapan : seorang yang manis
komen : yer..senyuman beliau memang manis :p


2. Mati jadi hantu apa?
jawapan : hantu galah
komen : makkk aiiiiii....takot lah saya..agak melampau kuiz ni..


3. Apakah pekerjaan selepas tamat belajar?
jawapan : tukang airon baju suami
komen : penat2 je wat ijazah 4 tahun..last2 kena gosok baju suami..abang!! saya nak upah melancong ke oversea setiap tahun ok..(sambil buat muka comel ^_^)


4. Bagaimanakah anda menyayangi kekasih anda?
jawapan : buang kekasih dari bangunan tingkat 14
komen : uishhh, kejam!! saya sayang kekasih saya :D..saya buang en.kuiz ni baru tau..


5. Kalau tension?
jawapan : basuh semua pakaian orang
komen : hahh!! tidak mendatangkan faedah betul..


6. Apa akan terjadi pada anda pada tahun 2012 nanti?
jawapan : pergi haji
komen : wahh...kuiz ni paling terbaik..dapat pergi haji masa muda2 ni ..doa2 kan la yep :))



7. Cuti study week apa patut kamu lakukan?
jawapan : habiskan duit ptptn, pergi jalan2 pusing2 1 Malaysia
komen : hohh..tak sempat nak perabis, memang da tinggal sikit je duit ptptn ..sob..sob..:(
*
*
*
*
*


haa...tengok, sengal ke tidak sengal? tapi bagus jugak..satu treatment jugak kuiz ni..gelak sampai xhengat dunia :p




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...