Mereka yang BEST

Sunday, October 31, 2010

Aku nak Kawennnn!!

Hi, assalamualaikum

Bikin gempak jer kan tajuk kat atas tuh! Excited terlebih sudaa gara-gara baru balik dari tengok majlis akad nikah seorang kawan lama masa belajar di Sekolah Menengah Teknik Slim River (SMTSR). Aku bukan boleh tengok orang kawen2 ni ekekek :p .. Makkk engko majlis sungguh meriah dengan persalinan dan pelamin serba putih. Emm...emm..pelamin impian keh..keh..keh...Ehmm xlarat nak taip panjang2, mata dah ngantuk sangat2. Esok pagi kena bersiap2 pergi majlis persandingan pula...then jumpa dengan kawan2 lama..wahhhh boleh snap picture manyak2 nih..yes2!! Xsempat nak upload gambar untuk majlis akad nikah, next time lah. okeh..goodnight u'olz..T______T

Semoga mimpi2 indah malam ni..*kawen dengan putera raja* ehekhek..

2 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

pat2x,
xsbo nk tgk gambo2 ni:P

Cik Smiley Lily said...

hehe..sabo2x..i kena edit2 dulu, but lptop abgku xde software editing..huhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...