Mereka yang BEST

Wednesday, October 20, 2010

aLL abOut gUitaR

LOVE this

Assalamualaikum w.b.t & gud morning now 11.35am..
ok..entrie kali ni about GUITAR
post ni khas untuk my best friend sebab beliau cadangkan untuk wat satu entri about my present (guitar)

Her name is Fifi Zafirah Kamaruddin :D

ramai jugak yang tanya...gitar betol ke??
ada jugak yang mati2 ingat memang gitar betul..eheh
anda semua tertipu tettt!!!!!!
its just replica =D

Zafi ni entri yang u cadangkan k..hehe
ok, actually gitar ni sekadar cenderahati from him to me
then i pun ada bagi jugak something kat dia
sebagai tanda kenang-kenangan untuk kami

semuanya bermula dengan dia tanya ada kedai cenderahati x kat sini?
then jawablah..ada2!! kat depan sana..kiteorang pun pergilah
lama jugak cari yang mana sesuai..siap tunggu turn lagi nak tulis something atas cenderahati tu ..ngeh3
After this nak mintak yang real one boleh x??? ekekek =p

btw..thanks for all this :))

4 comments:

Chocolate Marshmallow said...

benci tau dpt hdiah ni...nk jgak...****** nk gak hdiah...eh2 xnk hdiah...nk ***** pn boleee!!!!!

Cik Smiley Lily said...

hahaha..
nak ape?? a***n?? ehehe

Chocolate Marshmallow said...

yupppp!!!!! i dont want anythin...i jz wnt him...hek3...

Cik Smiley Lily said...

i knoe u already ...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...