Mereka yang BEST

Monday, October 25, 2010

Kekasih Mix

Assalamualikum..entri kali ni nak BERKONGSI cerita tentang "KEKASIH MIX". Ok entri kali ni boleh dianggap menarik sebab melibatkan watak-watak yang begitu dekat dengan diriku :D.

Watak-watak yang terlibat
1. bermula dengan pangkal nama NZ
2. bermula dengan pangkal nama NA
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
BABAK I


It's all about love story mereka..memang boleh dikatakan memang sungguh-sungguh dalam percintaan ni..tapi masih belum dalam peringkat bercinta laa, its just like perasaan minat/suka. Sebab mereka dan pasangan masing-masing selalu berhubung thru Friendster, Tagged, YM, Facebook and Handphone.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
BABAK 2


Tapi kisah yang masih bertahan sampai sekarang kisah NZ..tahniah coz you sabar, tetap pendirian dan teguh dengan perasaan itu since last 2-years. a big clap for you. Cayalah! InsyaAllah dengan izin Allah..both of you akan disatukan juga nanti..doa banyak2 tau :)) tumpang happy ni..tidak sabar rasanya nak tunggu saat korang bertemu ..confirm meletopppp beb!! eheh
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
BABAK 3

Ok..seterusnya kisah watak NA pula tidak kesampaian. Mungkin beliau tidak seteguh watak NZ tadi..sebab tu kecundang. Tidak tahu dimana silapnya..kalau dulu memang rancak NA ni berhubung dengan pasangannya tu memang dah macam pasangan kekasih pun ye gak. But since him busy dengan kerja-kerjanya, mission nak selamatkan negaranya, outstation ke sana sini..so makin susahla nak berhubung. Tapi kalau sekali-sekala nampak him or NA online mereka memang akan bertegur. Last yang NA dengar cerita pasal him...now dia ada di Germany :))
Hope beliau berjaya dimana jua beliau berada..chewwahhhhh :)

*
*
*
TAMAT

7 comments:

Chocolate Marshmallow said...

jijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! *amazed*
whauuwwww!!!! nice story u create...speechless...Insha Allah doakan kami berjodoh :) ...n haaa xtau pn die kt germany?

Cik Smiley Lily said...

heheeee..yup, now die kt germany. huhuuu..yeahhh..of cos la u...cepat2 tawen hihihii

Chocolate Marshmallow said...

Allahhhh....Insha Allah...* 2 je dpt aku ckp * :P

Cik Smiley Lily said...

nmpak sgt speechless nyer agagaga

Chocolate Marshmallow said...

hahahaha....terharu lahh!!! simple, short tp bermakna! <3

freakthinking said...

fuyoooo
hebat nyer kisah ni..
mcm ada kaitan ngn kwn aku je..
ahhahaha

Cik Smiley Lily said...

errrrr...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...