Mereka yang BEST

Thursday, March 18, 2010

wif Kak Nanirostam :)

Nani : Assalamualaikum merpati ni KakNani

Merpati : wa'alaikumsalam huhhh knpa akak

Nani : merpati siapakah gerangan 'he' yang menakutkan itu

Merpati : oooo sy da deleted da die dr list fren sy name die

Nani : sapa ek

Merpati : muhammad fadli abdul rahman

Nani : dia selalu on line tak

Merpati : akak jge2 la ngan die ni.

Nani : lagi satu putra adlin

Merpati : xre

Nani : kawan akak pulak kena dengan

Merpati : xsure la kak

Nani : syazwan hanafi

Merpati : yg fadlilu anta msg kt inbox n komen pics ooo ok2.. xselamat rasenya fb skrg ni

Nani : dia komen macam mane ek

Merpati : die tnye org mane?duduk mane? pastu ade 1 dlm gamba sy adela komen2 dr kwn2 lain die nyibuk kat citu

Nani : imemang

Merpati : kate.."oooo..org perak ea..eh....eh..eh...."gelak die tu yg mnakutkan sy

Nani : kakak pun kalau jumpa org wierd terus akak report or blog

Merpati : sy slalu bce blog akak best masuk kn je dlm blog.. bile org bace org tau kan kalo boleh bubuh skali name2 yg mencurigakan tu

Nani : eh yang akak kena santau pengasih tulah putraadliin dia memang add sume org cantik. akak dah selamat dah...tak tahulah sapa jadi mangsa akak memang terdedah sebab business and segala maklumat dari tel sampai alamar rumah sume org tahu

Merpati : yer....kalo akak n 1 family rase cam kurang slamt kan but be take care always yg kena santau tu die gune gambar ke nk santau org?

Nani : tak tahulah...tetapi memang kak nani nangis2 teringat kat dia...sampai kurus kering giler.orang dia tu tak baik pun..sebab dalam pada tu kak nani banyak test dia jugak

Merpati : uhmmm...

Nani : dia tu lucah

Merpati : dats y la sy kalo upload pic sparuh2 je xupload yg full dr kple smpai kaki takot digune2 kan haih~~

Nani : pastu bila kak nani kata nak jumpa kak nani singgahlah kat JPJ. Kak Nani pakai BMW siap dengan no. Tapi masa tu kak nani kat rumah je dengan buat kek. Pastu dia macam sakit hati sebab nampak macam kak nani nak menunjuk kat dia.

Nani : pastu tu kak nani kata kalau nak jumpa, kita gi makan kat KL hilton, pastu dia kata ok..kejap tu diia kata dia dah kat area rumah nani...jumpa dekat2 situ jelah.

Nani : kak nani tahu dia ni memang tak leh pakai...kak nani memang test orang dulu. hati tak nak jumpa tapi siang malam rindu giler kat die pastu dia cakap dia gi melaka kak nani saja cakap kak nani on da way balik kg johor, boleh singgah jumpa tak? pastu kak nani kata kak nani tak gi ofis dia singgah sembang kak nani sahja create story tapi dia ketakutan pastu dia tgk kak nani mula tulis pasal dia kat blog dia jadi takut dia takut kak nani sebut nama dia kat blog terus dia potong talian telefon dan dia tak angkat call kak nani nasib baek sekarang kak nani langsung dah tak rindu kat dia....tak ada rasa apa dah alhamdulillah

Merpati : alhamdulillah..mmg bhye..pekena gune2 la ni

Nani : ada yang menyamar profile.so kalau profile mencurigakan jangan accept.

Merpati : seboleh2nye xnakla tp susah nk detect jugak

Nani memang susah

Merpati : bese dpt detect bile die komen bukan2

Nani : tapi kalau kita tengok ada komunicate dengan kawan2 opis atau u, boleh lah jugak

Merpati : mutual fren kan

Nani : kalau sekadar hantar n terima hadiah2 tu memang fake

Merpati : yep..

Nani : kak nani dengan kawan2 nak test orang, kita orang nak buat profile fake, letak gambar2 cantik n letak umur muda n single. Kita nak tengok mana lelaki miang yang nak menggatal....hehehe

Merpati : ouhhh brillliant strategy tue mesti klako tgk glagat mat2 miang

Merpati : layannnnnn..hehhehe

Nani : haha kita orang geram tengok dia orang tu ingat orang tu otak kotor.cakap lucah...heee...siap kau

Merpati : hamek kau..hihihihi pdn kuka..

Nani : ok nanti kalau ada masa kita proceed eh...hehe merpati dia komen apa lagi

Merpati : lg...stiap kali sy post somethin' kt fb die tnye bnde yg same je duduk kat mne smlm post pasal angin kuat dok tnye jugak

Nani : ee weird nya...

Merpati : inbox msg pon cm gitu jugak dont knoe whats wrong with him

Merpati: akak busy ke? xpela...

Nani : ramai orang terutama orang kg2 yang menganggur yang tak berapa betul tahu pula guna FB.memang jahanam sibuk jap agi buat kek

Merpati : ade mase kite chat lg kek coklat 1 hehehe :):)

Nani : ok bye.nnati ode ar...duduk mana?eh hahah

Merpati : da jd soalan fobia "duduk mana" heheh sy dkrg kat tanjung.malim study kat UPSI

Nani : la jauh.....len kali nak datang kl boleh ode...akak kat shah alam. oklah bye merpati sembang lagi

Merpati : ok thxx so much u made me surprised akceli

Nani : :):)

Merpati : xsangke dpt chat ngn owner blog model80an n fb nanirostam thx :):)

Nani : my pleasure. nice to meet u here :):)

Merpati : sy nak post kt blog sy perbualan kita ni bole? heheh

Nani : blog apa nama blog

Merpati : http://aziepunyacerita.blogspot.com/ just new

Merpati : ok kak..bubye..n salam.

Nani : ok saya ni tgk


p/s : perbualan ini bermula apabila aku telah post sesuatu tentang seseorang yang mencurigakan di facebook. aku deleted this person from my list friend. then Kak nanirostam telah chat aku via chat facebook..perbualan kami seperti diatas lah. Beliau tanya tentang post aku dan berkongsi cerita serta pengalaman beliau. terima kasih kak Nani..u made me surprised actually ..like i told u before :) akak memang seorang yang prihatin..nice to meet you..

siapa Kak Nanirostam?

speechless..yang penting beliau memang seseorang la..hihi. aku sangat mengkagumi beliau. Blog beliau memang best..ada masa singgahlah di blog beliau..sememangnya nanti anda akan mengkagumi beliau juga. Kepada kak nani yang mungkin baca blog ni..welcome to my blog dan nikmati perbualan kita ni..hihiihihi..terimas.

2 comments:

Chocolate Marshmallow said...

ooo psl stalkers...nti aku pn kne hati2 lah dgn name2 2...nk2 yg sntau 2...takot!!!!..weyh knpe awl2 chat mcm ade missing text je?

merpati putih said...

original text..lgpun kalo chat kt fb kan suke sangkut2..dats y jd cm gitu..uhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...