Mereka yang BEST

Friday, March 26, 2010

im back..

dah lama rasanya xletak cerita2 baru dalam blog ni..sorry kepada sesiapa yang tertunggu-tunggu cerita baru...(ehm ada ke??) hehe..huhhh..tarik nafas dulu..ok now start the story..

haaa..hari ni is my birthday yang ke-22 tahun. uhhhh...tapi xmacam 22tahun pun cam budak2 lagi ada. haih~ whateva lah..janji aku bersyukur dengan apa yang aku miliki sekarang. *kenyit*
sempena hari yang berbahagia ini aku nak ucapkan thx so much to my MOM and DAD sebab siapalah aku tanpa mereka..terima kasih sangat kat MAK sebab berjuang dan bertarung nyawa melahirkan aku dan adik-beradik yang lain..tidak terbalas rasanya pengorbanan kalian. ku mohon SYURGA daripada ALLAH SWT untuk kalian..amin..(ni yang nak nangis ni...uwaaaaaaaaa)..berenti taip 2minit~~

ok sambung semula..nak ucap thanks juga kepada semua rakan2ku dan sahabat2ku yang wish..thx sangat2..thx to my bestfriend zafi n spy j..trima kasih for that wishes k..kepada semua penghuni rumah no.9 taman U..THANKS so much coz celebrated my birthday wif linda..(mima, ann, hana, sya, zati, kak has, una, anis dan fairoz) love u all.♥ ♥ ♥

insyaallah..malam ni nak gi celebrate lagi kt KFC..let join me..:) tapi bayar sendiri2 k..haha..
cerita seterusnya TO BE CONTINUE~babai..

2 comments:

Chocolate Marshmallow said...

weyyyyyyyyhhhhhhhh thx coz put my name before them....<3

merpati putih said...

of coz u're da 1st...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...