Mereka yang BEST

Tuesday, January 4, 2011

Surpriseeee!!! Jeng..jeng..jeng..

Ahaa..


Seperti yang dijanjikan pada previous entri
 ^_^ 


Akan ku tunaikan pada entri ini
See, janji tetap janji oke!


He surprised me by 




jeng3..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Malulah nak habaq kat hampa =D
Mari sesama bersabar scroll sampai habis
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sanggup tak anda scroll lagi?
=D
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tadaaaaa



Cepat2 teka apa di dalam box tu?

"PARIS POLO CLUB"
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Seutas jam tangan and its my favourite colour 
^_^



Its MINE








But bukan ini yang aku pinta, tidak sama sekali aku merengek-rengek macam pompuan2 yang ngadangada sebab suruh boyfriend dorang belikan hadiah. Ada tak pompuan yang macam ni erk? Kalau ada kasitau cepat  sebab rasa macam nak bagi pelempang sebijik dua.


Tak pernah pakai jam tangan mahai2 camni..




Terharu
wuwuwu T_T
(mata berkaca-kaca)






Sangatsangat berterima kasih kepada beliau. I wanna thank you coz membuatkan aku berasa sangat bertuah mengenali kamu.






But



I just need YOU





T_________T



p/s : Ya Allah, i need ur bless to this relationship
Dah banyak beliau berkorban untukku











13 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

ehem!
mnyak btol barangan BF bg yer
syok nyer idup
nk sebijik 2 ley?

Lily Al-Jamilullail said...

org da nk bg..alhamdulillah, kite nk bg xmampu ahahaha


nk ea..nnt aku usulkan kt ur BF yer..heheh

ninot said...

fine..ak tlh mernendah2 kn taraf jam tu td....hukhukhuk
sori jie upenye jam mahal..awrrr
jeles i

Lily Al-Jamilullail said...

hahaha..mima2x..

xpa2, nk ckp jam psr mlm pn xpe..kalo nmpk mahalnye cam xselamat plak nk bwk kuar uma..hihihihii

jgn jeles2...nnt aku usulkn kt mr.K plak..ngeee~

ninot said...

baik ko usulkn cepat2 kat mr K tu...ak tanak jam mahal..ak nak attention..kah3

Lily Al-Jamilullail said...

sentap ayt ko..bgus dak mima ni.

oi K..plis la memahami gf ko ni..(ckp blkg2 boley) ahhaha

ninot said...

eh awk2...sy rase K dgr la ape awk ckp ni td dia chat sy...hahahah

Lily Al-Jamilullail said...

ea..wah3,

sampai jgk suara aku kt tinge die kah3

ninot said...
This comment has been removed by the author.
Halia Kentang @ Annpaan said...

mima kurang perhatian
cian dia..
hahaha

Lily Al-Jamilullail said...

aku tumpang simpati...wuwuwwuwu T____T

Chocolate Marshmallow said...
This comment has been removed by the author.
Lily Al-Jamilullail said...

CM : ada pic 2love tu pun dah beso mknenyerr..kikiki =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...