Mereka yang BEST

Monday, January 3, 2011

BILA HATI SUDAH DIMILIKI....teng..teng..teng..

Nampak tak tajuk kat atas tuh?? siap CAPSLOCK lagi..perlu ke? HARUSLAH!!


Perghhh, pagi2 lagi sudah boleh mengepost entry sedemikian rupa. Rupa-rupanya bila nak berjiwang bila-bila masa pon boleh nokss!! Time tengah berak melabur pon boleh agaknya..tapi bukan akulah, orang lain kot hehe.


Aku? aku tetap steady beb ^_^


Aktiviti aku pagi2 ni..bangun pagi untuk solat subuh, then terus basuh baju yang semalam punya dan sidai (rajin tak rajin tak..sila angguk walaupun terpaksa hahah).



Pastu



Tetiba nak hupdate blog pasal tajuk yang tetiba muncul dalam kepala pastu tetiba nak menulis..tak kira pagi  ke hape, entry tetap kena post sebab mood tengah ada, kang tetiba mood tade. Dah satu kerugian disitu yer. heh berapa banyak tetiba laa kau..Sudahlah kau!(erk..marah kat diri sendiri)


Menaip ini entry sambil breakfirst coklat pemberian rumate aku..thanks mima.

Dah2..tade..tade nak skodeng coklat aku tuh, aku tak cukup nak makan nanti kalo kasi korang heheehe..


Oke2, muqaddimah je dah berhela-hela, stop it!

Hurm..nak share sikit pasal perasaan+apa yang aku tengah rasa sekarang ni+isi hati dan yang sewaktu dengannya. Ini soal hati dan perasaan!


AWAS!

Sila jangan baca entry ni kalau nak muntah!

1st of all, perasaan aku sekarang ni seperti tittle blog aku ni lebih kurang "BloomingHeart" ecececeh..munge-munge hati mak nokss!! auwww~

Bukan apa, BILA HATI SUDAH DIMILIKI banyak perubahan yang berlaku kat aku. Antaranya, yelah hidup tak sunyi lagi, lebih bersemangat kot, bertambah-tambah happy...Heh! baru bercinta ke apa budak ni. Yelah, orang bercinta semuanya manis2 kan..kentut pun bau perfume sampaikan boleh request silalah kentut lagi...erkk!! ada ke?? ahaha..Tapi bila dah kawen macam2 ado..pahit+payau+masin..secukup rasa maggie.


Biasalah tu kan..


To Mr.J..takmo..takmo..yang indah2 je erk.


Ouh, semalam pergi meeting dating berjumpa dengan Mr.J. Semalam antara perjumpaan kami paling lama kot..suka2! Terus lompat binatang bintang jap pastu jatuh tergolek.


Suka sebab dapat surprised..


Jeng..jeng..jeng..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Scroll lagi  sikit je lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
HUUH, nebes nak tunjuk ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tadaaaaaaa....

Rahsia2, sila tunggu untuk entry seterusnya. Entry pagi ni just gimik2 je dulu. Hahaha..


The most important thing..kamu penuh dengan misteri kejutan. Aku je tade kejutan untuk dia..haih(tetiba runsing)



Oke, dah cukup kot untuk entry pembukaan hari ini. (hohh..tetiba terpikir yang petang ni ada kelas..haih)

CL...takmo..takmo..ingat azam kau tu!

Ehh..azam baru..azam baru ^_^




Terus semangat nak iron baju..tapi japgi lah =D




p/s : selamat bekerja to him n take care
        thanks a lot
        have a nice day ahead u'ouls
        Apa erk aku nak buat surprise sampai boleh dia terkejut berok?? hikhik
  

4 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

aku tahu kejutan tue
ka kah kah

Lily Al-Jamilullail said...

apekah?

byk kjutan tau..ahaha..yg ni sure kome xtau huhu

ninot said...

semangat iron bju tp kls takde..kah3
(ak gelak utk dri sndri juga)

Lily Al-Jamilullail said...

tu la pasal...hampedu betul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...