Mereka yang BEST

Thursday, December 2, 2010

Hurrreyyy..berpoya-poya selepas last paper + celebrated birthday party


Hi, assalamualaikum..
hureyyy...aku dah merdeka sekarang.yippyy*lompat bintang jap*..Finally berakhir juga segala mak nenek assignment, kuliah, kuiz, presentation dan exam. Now, i'm free with all of this. 

Ouh lepas habis paper last semalam, aku terus pergi poyepoye dengan housemates. Meraikan hari kemenangan kami..chewwahh. Suka kot azab exam dah selesai. Boleh gi jolijoli kot pasni...heheh, jahatnya mulot. huhu gurau saja.

^_^


Then sambut besday 3orang housemates. Walaupun besday dorang dah lepas kiteorang tetap akan sambut walaupun LAMBAT. Yelah..besday time cuti..sapa suruh haha . tak best betol eheh. So takpe kan..
*
*
**
*
*
*

  
besday girl..sepatutnya 3orang tapi lagi sorang takda sebab ada exam petang tu



sengaja di snap begini hokeh :p
menu aku..sedaplah ayam kepci crunch baru ni..xcukup 2 ketul rasa nak 
tambah lagi..ishhh teringat2 lagi ayam kepci ni sekarang
*meleleh......

T_T



housemates aku
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
p/s : happy belated besday to zati, sha & una..may GOD bless you, semoga murah rezeki, panjang umur, berjaya dalam hidup, semoga persahabatan kita semua berkekalan hendaknya.. Ameen Ya Rabb.



esok semua orang dah start holiday. Masing2 dah nak balik kanpung. Semester break begin. Yehaa.
Aku pun dah nak balik kampung dah esok. Orang kampung dah rindu kat aku hehehe...perasan!! lempang nak!

hokeh..


babai....nak balik kampung dah..heheh


sekian

6 comments:

Indah Mulya said...

sedapnye wing kfc!
happy holssss!!

Lily Al-Jamilullail said...

tau xpe..then ade crunch..2ketul xcukuplah ^_^

rathiqah azmira rosli said...

hi lily!


selamat bergembira dicuti semester yang bagaikan sorga..heee

Lily Al-Jamilullail said...

owahhh!!

thanks sis..yeah nikmati cuti sepuas2nya...sambil cbe utk m'gemokkn bdn ni :)

zalizalu said...

wah2.. baik2 perjalanan.. kekekeke :)

Lily Al-Jamilullail said...

zalizalu : thanks fren..u too, baik2 perjlnn juga even nk pergi kdai ke, toilet ke, nak g dapur ke...heheh. everything must be safe :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...