Mereka yang BEST

Friday, April 23, 2010

SAH..im belongs to HIM :))

Sebelum tu kena senyum dulu :) ...hehe. entri kali ni agak mengejutkan ye.. sebab dah lama xda entrie baru kan. entrie ni membawa perkhabaran gumbira of cos kepada saya dan harap2 anda semua turut gumbira *kenyit* Jadi kepada readers semua, i wanna tell u all that..jeng3x..hik88. ok2 be serious la cik azie oiiiii!!! heeeeee~ok!!

nak bagitahu bermula saat ini bertarikh 23/April/2010..status ~ not single ~ anymore..status kini ~ in a relationship ~ im belong to him.(>_<)..yer..saya dah dimiliki. setelah 5years menyingle coz pintu hati tertutup seketika untuk insan yang bernama "lelaki". sekarang i am ready to go in ~L.O.V.E~

Ya Allah..aku memohon keberkatan di atas perhubungan ini, peliharalah kami, bawalah kami ke jalan yang diredhai oleh-Mu..terima kasih kerana membukakan lagi pintu hatiku untuk menerima insan lain dalam hidupku..Amin Ya Rabbal Alamin.

to him......thanks. :)

8 comments:

Chocolate Marshmallow said...

to jiji : I wish both of u happy n blessed by ALLAH...semoga kalian pndai mjage ikatan ini ye...Ameen Ya Rabb :)

merpati putih said...

thx.mudah2an. umo da 22..kene pkir future plak..hehhe

TeRiNdaH DaRiku.. said...

i'm so happy becoz i know him hehehe,,,by de way..ak doakn kbhagiaan ko kid..kalo kawin jgn lupe jmput tau kihkihkih

merpati putih said...

mu ni fiza awal lg kot. bru je nk b'putik..hehe..tp aku mngidamkn bercinta lpas kawen..baru best..:)

Izwan said...

siapakah???? knape ak lambat tahu nie??huhuhu

merpati putih said...

2la...ko xupdate ahaha

siapa??biarlah rahsia...huuuuu~

eijaCRAziEr!!! said...

sape2??????????
hehehehehe...............
alhamdulillah.........
aku doakan yg terbaik wat ko.........
kawen jgn lupa jemput plak!!!

Cik Smiley Lily said...

hahaa..eija2x :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...